Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Jag hatar Lets dance"

Publicerad: 2 februari 2009, 12:31

Rafaela Lindeberg, ankare i TV4:s Ekonominyheterna, går till attack mot kanalens nöjessatsningar. – Jag verkligen hatar Let’s dance och Stjärnor på is, säger hon till DN.


Ämnen i artikeln:

Lets danceTV4

Rafaela Lindeberg. Foto: TV4.

Rafaela Lindeberg (tidigare Bjäringer) tittar helst på CNN, och varje vecka ser hon även fram emot söndagarna med Agenda och den efterföljande dokumentären i SVT. Det berättar hon i en intervju för DN.

Hon säger också att ekonominyheter sällan har varit så intressant som nu.

– Tittarsiffrorna visar att det finns ett väldigt intresse för ekonomi, vilket piggar upp i allt elände, säger Rafaela Lindeberg till DN.

Samtidigt uttrycker hon sin avsky mot TV4:s nöjesprogram. Hon får frågan om hennes dotter får bestämma vad de ska titta på och svarar:

– Ja, i ganska stor utsträckning. Jag hatar verkligen Let’s dance och Stjärnor på is. Det är billig vulgär tv, för mig är det något Berlusconi skulle kunna göra. Så jag försöker undvika att hon ska se det, säger Rafaela Lindeberg till DN.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Lets danceTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.