Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Jag kan tänka mig en comeback"

Publicerad: 16 februari 2010, 14:25

Efter dagens möte med produktionsbolaget Titan öppnar Elisabet Höglund för en comeback i TV4:s ”Förkväll”. – Det kan hända, saker och ting utvecklas hela tiden, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Elisabet HöglundTitanFörkvällTV4

Elisabet Höglund. Foto: Andreas Lundberg/TV4.

Efter ”timeouten” har Elisabet Höglund sagt att hon aldrig mer tänker komma tillbaka till ”Förkväll”.

Men nu öppnar hon dörren för en fortsättning, trots allt.

– Det kan hända, saker och ting utvecklas hela tiden och jag är inte lika kategorisk i dag som för några dagar sedan nu när jag fått lite distans till det. De vill ha mig tillbaka, men de måste komma med ett konkret förslag först.

I dag åt hon lunch med Anette Beijer och Per Johansson på produktionsbolaget Titan och Elisabeth Höglund säger till Resume.se:

– Vi är vänner igen. Vi hade ett jättebra samtal och gick igenom allt som hänt från början.

Enligt Elisabet Höglund har mycket av ”Förkväll-storyn” byggt på missförstånd och felciteringar. Och hon menar att det hela har fått orimliga proportioner,

–  Jag har kontrakt med TV4, det har stått att jag har lämnat ”Förkväll”, det stämmer inte.

– Och Expressen har i dag skrivit att hag sagt att självmord inte var långt borta. Det stämmer inte heller. Så har jag inte uttryckt mig. Jag sa att om jag hade drabbats av det drev som Mona Sahlin drabbades för och inte fått stöd, då kanske självmordet varit nära.

När kan du vara tillbaka i ”Förkväll” i så fall?

– Det vet jag inte. Inte på måndag, det måste gå lite mer tid i så fall, vi får se hur jag känner. Carolina Gynning är där nu så sändningarna fungerar.

På torsdag ska Elisabet Höglund träffa TV4. Då kan hennes närmaste framtid klarna.

Elisabet Höglund ska för övrigt skriva sina memoarer. Hon har kontraktet klart med Ekerlids förlag och manus ka vara inlämnat i augusti.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.