Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Jag sparkar mig själv”

Publicerad: 17 december 2010, 09:45

Anders S Nilsson slutar som programledare för Parlamentet i TV4. I stället blir han producent för programmet som får ny sändningstid, efter Let's dance på fredagskvällarna. – Efter sju år kände jag att det var dags att lämna över stafettpinnen till någon annan, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Anders S NilssonParlamentetTV4

Anders S Nilsson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

Anders S Nilsson var med och drog i gång Parlamentet som producent 1999. Han har varit programledare för humorprogrammet i sju år, men nu tackar han för sig.

– Vi såg över Parlamentet och tänkte lite nytt, med ny dekor, vinjett och sändningstid. I den processen kände jag att det var logiskt att sparka sig själv för att vara helt fri i tanken, säger Anders S Nilsson till Resume.se.

Han kommer i stället att ställa sig bakom kameran som producent för Parlamentet och Timeout.

Parlamentet kommer att byta sändningstid från söndagskvällar till fredagskvällar, efter Let's dance, med start den 28 januari. Enligt Anders S Nilsson är tanken att det är den absoluta komikereliten som ska sitta i panelen framöver, som exempelvis Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Sissela Kyle och Babben Larsson.

Det är ännu hemligt vem som blir ny programledare.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.