måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Jag vill ta över efter Lasse Bengtsson”

Publicerad: 27 augusti 2010, 08:43

Resume.se kan avslöja att Arne Hegerfors vill ta över som programledare i Nyhetsmorgon lördag.
Han har själv anmält sitt intresse till TV4.
– Jag fick blodad tand när jag hoppade in i somras, och det är lördagarna jag vill göra, säger Hegerfors till Resume.se.

Ämnen i artikeln:

TV4 NyhetsmorgonArne Hegerfors

MH

Magnus Helander


Så här såg det ut i somras när Arne Hegerfors vikarierade som programledare i Nyhetsmorgon, tillsammans med Lena Friblick. Foto: TV4.

Efter Lasse Bengtssons sorti arbetar TV4 med upplägget för Nyhetsmorgon i höst. Luckan efter Lasse Bengtsson fylls av Jesper Börjesson i ett inledande skede, men vad som sedan händer är oklart.

Nu kan Resume.se avslöja att Arne Hegerfors, som hoppade in som programledare för Nyhetsmorgon i somras, vill bli programledare för Nyhetsmorgon lördag.

När det stod klart att Lasse Bengtsson skulle sluta hörde Hegerfors av sig till TV4 och anmälde sitt intresse.

– Jag fick blodad tand efter inhoppet som programledare i Nyhetsmorgon i somras. Jag tycker att det skulle vara oerhört roligt att göra just Nyhetsmorgon lördag. Vardagarna är lite mer nyhetsinriktade, men på lördagarna är upplägget mer ledigt med mer tid för samtal med gäster, säger Arne Hegerfors.

– Tidigare gjorde jag hockeysändningar med Canal plus på lördagar, men de har flyttats till tisdagar så Nyhetsmorgon lördag skulle alltså passa mig perfekt.

Vad har TV4 sagt?
– De har noterat mitt intresse. De är inte klara än med hur det ska se ut. Jag är ett av namnen på listan, men kanske inte toppnamnet. Vi får se. Jag vet ännu inte när de kommer att lämna besked.

Fredrik Lundberg, chef för samhällsredaktionen på TV4:

– I nuläget har vi inte några kommentarer om Lasse Bengtssons ersättare. Vi tittar på flera olika lösningar och något beslut i frågan är ännu inte fattat.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev