Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Jag vill vara med i Lets dance"

Publicerad: 27 november 2009, 11:04

På onsdag offentliggörs deltagarna i TV4:s Let’s dance. Här är en som vill vara med: –Jag skulle tycka att det var jättekul, säger Annika Sörenstam.


Det är i en intervju i Avanza Banks tidning Avanza Magazine som golflegendaren Sörenstam berättar om sitt intresse för danssåpan. Hon följer amerikanska Let’s dance och skulle vilja vara med i den svenska upplagan i TV4, avslöjar hon.

– Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att ställa upp i ett sådant program i Sverige. Jag gillar att dansa och skulle tyckla att det var jättekul. Förutsatt att det passar mitt schema, förstås, säger hon till Avanza Magazine.

Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för Let’s dance, säger att Annika Sörenstam skulle kunna vara ett intressant namn.

–Det är många som är intresserade av att vara med. Jag har stor respekt för Annika, hon har gjort mycket bra, säger Magnus Karlsson Lamm.

Men är hon/har hon varit aktuell för den här säsongen?
–Vi presenterar våra deltagare på onsdag. Mer kan jag inte säga.

Flera namn är sedan tidigare kända:

Gudrun Schyman, Agneta Sjödin, fotbollsstjärnan Victoria Svensson Sandell, Marcus Birro, Stefan Sauk, och Mattias Andréasson från pojkbandet E.M.D är alla klara för programmet.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.