Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jamal – Sverige-chef på Magine

Publicerad: 17 september 2013, 08:56

Alexander Jamal går in som ny Sverigechef på Magine. Han kommer närmast från en roll som affärschef på produktionsbolaget Eyeworks. Alexander Jamal har också arbetat med digitala tjänster på Bonnier R&D samt som TV-producent på TV4.


Ämnen i artikeln:

Magine

– Vi växer så det knakar och välkomnar Alexander Jamal ombord. Med  erfarenhet från TV-produktion inom en mängd genrer och en djup  förståelse för den nya teknikens möjligheter blir han en nyckelspelare  när vi nu rullar ut Magine i världen, säger Mattias Hjelmstedt, CEO och  grundare av Magine i en kommentar.

Magine har utvecklat en teknik som gör att man lagrar alla program en vecka bakåt i tiden. Magines utbud i Sverige omfattar alla SVT- och TV4-kanaler, men även internationella kanaler som CNN, BBC,  Discovery, Eurosport, Cartoon Networks och Disney.

Magine introduceras som beta-version i Spanien och Tyskland nyligen.

Fler länder står på tur.
–  Magine har en enorm potential för såväl kanaler som annonsörer. Mitt  uppdrag kommer att vara att bygga en ännu starkare tittarupplevelse  genom ett större utbud och engagerande tjänster kring programinnehållet,  säger Alexander Jamal, ny Sverigechef på Magine i en kommentar.

Alexander Jamal tillträder den 7 oktober.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Magine

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News