Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jarowskij specialvärvar till ny satsning

Publicerad: 7 oktober 2010, 14:52

Framgångsrika tv-produktionsbolaget Jarowskij knyter till sig två nyckelmedarbetare: Maria Eriksson, som blir producent, och Ida Kjellin, som ska arbeta med utveckling.


Ämnen i artikeln:

Titan TelevisionJarowskij

Välkända tv-produktionsbolaget Jarowskij med succéer som Parlamentet, Fångarna på fortet och Solsidan bakom sig knyter till sig två väl meriterade medarbetare.

Maria Eriksson blir producent och kommer närmast från Titan. Hon har bland annat producerat Elvis i Glada Hudik för SVT, flera säsonger av TV3:s Sjukhuset och även arbetat som redaktör och efterbearbetningsproducent för Outsiders.

Hennes första uppdrag blir att producera en ny stor produktion med start den 1 november. Därutöver har Jarowskij rekryterat Ida Kjellin, som främst kommer att arbeta med utveckling.

Hon har också ett förflutet på Titan, men har även haft uppdrag för MTV Nordic samt SVT.

Hennes arbete har framförallt handlat om musikunderhållning, reality som Stockholm-Arlanda, men också barn- och ungdomsprogram som exempelvis REA och Hjärnkontoret. Hon har också varit programledare för SVT.

Målsättningen med rekryteringarna är att stärka Jarowskijs kompetens kring produktion och utveckling inom reality, lifestyle och factual entertainment.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Titan TelevisionJarowskij

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.