Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jarowskijs nya TV4-uppdrag: En svensk The Office

Publicerad: 31 januari 2011, 08:39

Som Resume.se tidigare avslöjat har TV4 köpt två nya humorserier av Jarowskij efter succén med Solsidan. Den ena serien har nu offentliggjorts: En svensk version av The Office med Henrik Dorsin i huvudrollen.


Ämnen i artikeln:

SolsidanThe OfficeTV4Jarowskij

Henrik Dorsin som Ove Sundberg i Solsidan. Nu har han fått huvudrollen i Jarowskijs nya humorserie för TV4. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4.

Som Resume.se tidigare rapporterat har produktionsbolaget Jarowskij fått i uppdrag att göra två nya dramakomediserier efter den monumentala succén med Solsidan.

– De två nya humorserierna som vi ska göra ska sannolikt spelas in nästa år – de är i princip samma storlek, kanske ändå något mindre än Solsidan – men ändå stora produktioner för att vara humorproduktioner, sa Pontus Edgren till Resume.se den 21 oktober.

Jarowskij har ingått en storaffär med TV4, och nu har den ena av de nya serierna offentlggjorts. Det blir en svensk version av brittiska The Office med Henrik Dorsin, som spelar Ove Sundberg i Solsidan, i huvudrollen.

– Inspelningarna kommer att börja någon gång under våren, säger TV4:s presschef Camilla Filipsson.

Det är ännu oklart när TV4 kommer att sända serien.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.