Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jarowskijs schlagervärvning

Publicerad: 24 oktober 2013, 12:52

Efter några år på köparsidan värvas Magnus Gustafsson av produktionsbolaget Jarowskij. Tidigare har han producerat bland annat Melodifestivalen, Rosa Bandetgalan och Fångarna på fortet.


I sin nya roll på Jarowskij kommer Magnus Gustafsson både att producera och utveckla både nya och befintliga format.

– Magnus har en otroligt spännande bakgrund och behärskar både innehåll, produktion, affärsutveckling och sälj. Hans nätverk från köparsidan är stort och vi är mycket glada att han valt att bli en del av vårt team. För oss är det viktigt att attrahera de bästa talangerna i branschen. Rekryteringen av Magnus är ett led i detta. Vårt mål är att vara en plats där talanger utvecklas och trivs. Att Magnus väljer oss ser jag som ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Iréne Lindblad, vd på Jarowskij i ett pressmeddlande.

Magnus Gustafsson har förutom att producera tv-program också varit utvecklings- och försäljningschef på Baluba. Senast kommer han från tjänsten som chef för affärsutveckling och strategiska partnerskap inom Coop.

– Jag har längtat tillbaka till TV-branschen och det känns riktigt roligt att få bli en del av ett gäng med så härliga, prestigelösa människor. På Jarowskij vinner bästa idén, oavsett var eller vem det kommer ifrån och det gillar jag, säger Magnus Gustafsson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.