Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jenny Strömstedt får eget program

Publicerad: 30 augusti 2012, 10:26

Jenny Strömstedt.

Tidiga morgnar – och nu även sena kvällar. Nyhetsmorgons programledare Jenny Strömstedt, som också har en podcast med Carina Berg, får ett eget program i TV4, sent på måndagskvällarna. Programmet ersätter Kvällsöppet.


Ämnen i artikeln:

Jenny StrömstedtTV4

Jenny Strömstedts nya samhällsprogram var en av de stora nyheterna när TV4 i dag presenterade sin hösttablå för mediebyråer, annonsörer och branschmedier.

Programmet som ersätter nedlagda Kvällsöppet ska sändas på måndagskvällar efter Nyheterna klockan 23.00. Det beskrivs som "en vaken  pratshow med spännande gäster.” Hon ska leda programmet parallellt med sitt programledarjobb i Nyhetsmorgon som hon har torsdagar och fredagar med Steffo Thörnquist.

En handfull gäster bjuds  in i varje program för att diskutera och analysera veckans stora samtalsämnen. Det är högt och lågt och ämnen som politik, nyheter, sport och underhållning.

I övrigt hos TV4 startar X Factor  den 9 september med David Hellenius som programledare. Juryn, som består av Marie Serneholt, Orup, Andreas Carlsson och Ison,  ska hitta blivande artister.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Jenny StrömstedtTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.