Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jesper Hiro om arbetet med Varan-tv:s comeback: “Många reklamfilmsregissörer är trygghetsnarkomaner”

Publicerad: 8 april 2022, 13:16

Jesper Hiro (övre bilden till höger) regisserar Varan TV Stories: ”Vi har haft bra och ibland eldiga diskussioner” Kith Hansen (nedre bilden till höger) är seriens producent

Foto: Kenneth Ishii/DP Filmfabrikör

I kväll är det premiär för en ny säsong av Varan-tv efter nära 24 års väntan. För Resumé berättar producenten Kith Hansen och B-Reel Films regissör Jesper Hiro om processen. ✓ Varan-tv:s skepsis mot att ta in en regissör från reklambranschen. ✓ ”Snarlikt att spåna med kreatörer på en reklambyrå” ✓ Nyttan från att ha jobbat med reklamfilm. ✓ Oron över att göra fansen besvikna.


Ämnen i artikeln:

B-ReelSVTRegissörReklamfilmKreativitetJesper Hiro

Producenten Kith Hansen (Filmfabrikör) och regissören Jesper Hiro (B-Reel FIlms) har arbetat tillsammans i en lång rad reklamfilmsprojekt genom åren. I förra veckan följde duon med sju medelålders män på

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.