Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jimmy Kimmels eldfängda twerkblåsning

Publicerad: 11 september 2013, 08:50

Den misslyckade twerkningen som fick ett eldfängt slut, visades mer än nio miljoner gånger på YouTube och visades i en mängd amerikanska nyhetskanaler, innan den visade sig vara en bluff.


Ämnen i artikeln:

Youtube

Caitlin Heller skulle spela in en sexig video till sin pojkvän där hon skulle "twerka" alltså skaka skinkorna upp och ner på ett sätt som i princip trotsar tyngdlagen.

Men plötsligt kliver hennes rumskamrat in, Caitlin faller, krossar ett glasbord med stearinljus på och hennes byxor börjar brinna.

YouTube-videon "Worst Twerk Fail EVER" blev snabbt en hit. Mer än nio miljoner visningar dök upp på en vecka och så gott som alla amerikanska nyhetskanaler körde den, med lite olika kommentarer.

Men i går visade det sig allt vara en bluff.

Det var pratshowvärden Jimmy Kimmel som låg bakom alltihop. "Caitlin Heller" är i själva verket stuntmannen Daphne Avalon och på Kimmels "Late Night" visades den oklippta versionen.

Jommy Kimmels bluff tas nu som intäkt för att källkritiken i stort sett har upphört inför internetfenomen.

Här nedan kan du se den video som låg ute på YouTube och under den Jimmy Kimmels inslag i "Late Night".

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Youtube

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.