Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Johan Stemme ny vd för STO-CPH

Publicerad: 5 december 2012, 09:39

Johan Stemme.

Foto: Isabelle Ödesjö.

Johan Stemme tar vid årsskiftet över som vd för produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn Produktion AB. Han tar därmed över uppgifterna efter Mikael Svensson som lämnar företaget.


Ämnen i artikeln:

Sto-Cph

Johan Stemme har nu senast varit utvecklingschef på STO-CPH Produktion.  Han har arbetat på företagets utvecklingsavdelning sedan 2008 och  dessförinnan som producent, redigerare och fotograf på  produktionsbolaget och på andra håll i branschen.

– Det är med stor entusiasm och passion som jag tackat ja till detta ärofyllda uppdrag. STO-CPH Produktion är ett bolag med ett starkt kreativt DNA och det är  ett bolag fullt av begåvade och oerhört professionella medarbetare som  det är en fröjd att vara en del av. Det, i kombination med alla  spännande projekt vi har framför oss, gör att det är med sann glädje jag  tillsammans med alla STO-CPH:are blickar framåt, säger Johan Stemme i  en kommentar.  

Ledningsgruppen kommer att bestå av Johan Stemme samt Lotte Haxthausen, vice vd, Thomas Lindgren, vice vd, Johan Lindqvist, exekutiv producent samt  Lena Bergman, ekonomichef.

Thomas Lindgren och Lotte Haxthausen var båda med och grundade företaget  för tolv år sedan.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Sto-Cph

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.