Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kanal 5 gör svensk version av Junior Doctors

Publicerad: 10 maj 2011, 18:59

Kanal 5 har köpt de svenska rättigheterna till realityserien ”Junior Doctors” där tittarna får följa unga läkare under sin AT-tjänstgöring. – Vi är glada och stolta över att ha förvärvat "Junior Doctors", det är ett kul och framgångsrikt BBC-format, säger Lars Beckung, programdirektör på Kanal 5, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Brittiska "Junior Doctors".

Programmet, som ännu inte har något namn eller produktionsbolag, kommer att sändas i Kanal 5 under 2012.

I realityserien får tittarna följa unga läkare under deras AT-tjänstgöring. BBC-formatet har varit en stor succé i England, som mest hade programmet 1,44 miljoner tittare och är den mest sedda realityserien i BBC Threes historia.   

– Vi är glada och stolta över att ha förvärvat "Junior Doctors", det är ett kul och framgångsrikt BBC-format där vi följer ett antal unga läkare när de omsätter sina surt förvärvade kunskaper i praktiken. Läkare är ett drömyrke  för många och det finns en enorm spänning i att se dem göra rätt svåra ingrepp för första gången, säger Lars Beckung, programdirektör på Kanal 5.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.