Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kanal 5 hotar riva hennes kontrakt

Publicerad: 9 oktober 2010, 20:11

Resume.se kan avslöja att Kanal 5 hotar att bryta överenskommelsen med den tidigare Army of Lovers-sångaren Camilla Henemark kring jättesatsningen Celebrity Rehab. Bråket rör att hon nyligen diskuterat missbruk i TV4:s morgonsoffa – trots att hon fått munkavle.


Ämnen i artikeln:

Magnus HedmanCelebrity RehabCamilla HenemarkMastiffKanal 5

Camilla Henemark. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG/EXPRESSEN/SCANPIX.

Som Resume.se tidigare idag kunde avslöja har Thorsten Flinck fått frågan om att medverka i Mastiff-producerade Celebrity Rehab, men enligt hans agent har han tackat nej till erbjudandet som ska ligga på hela en miljon kronor.

En som tackat ja, men där det är osäkert om hon kommer att få medverka är fd Army of Lovers-sångaren Camilla Henemark.

Hon har redan skrivit kontrakt med Kanal 5, men enligt uppgift till Resume.se är man mäkta irriterad över att hon nyligen talat om sitt missbruk i TV4:s morgonsoffa.

Detta då kontraktet villkoras av att man inte får figurera kring missbruk i andra medier. Och nu finns alltså stor risk att kontraktet rivs. Enligt uppgift är Camilla Henemark förtvivlad:

– Hon tänkte inte på vad som stod i kontraktet. Och vi talar både om stora pengar och att man kan få ett års eftervård antingen på behandlingshem eller i hemmet, säger en källa till Resume.se.

Sedan tidigare står det också klart att Jane Timglas är klar för Celebrity Rehab. Som Resume.se också har berättat är Magnus Hedman aktuell:
– Han ligger just nu i förhandlingar med dem, säger en insatt källa.

Resume.se har sökt Camilla Henemark för en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.