Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kanal 5-profilen teamar upp med Martin Timell hos TV4

Publicerad: 19 oktober 2016, 07:00

Anders Öfvergård och Martin Timell.

Foto: Pär Bäckstrand

Anders "Arga snickaren" Öfvergård blir programledare för Fuskbyggarna i TV4.


Ämnen i artikeln:

Anders ÖfvergårdAnders Timell

Anders Öfvergård har de senaste åren varit en av Kanal 5:s starkaste profiler. 2010 vann han Kristallen i kategorin Årets livsstilsprogram för "Arga snickaren". Nu slår TV4 till med en riktig prestigevärvning när de plockar över honom till programmet "Fuskbyggarna". Där tar han Lennart Ekdals tidigare plats som programledare tillsammans med Martin Timell.
– Att ta steget över till TV4-Gruppen känns spännande och inspirerande. Efter åtta fina år tillsammans med kollegorna på Kanal 5 är det dags att ta nästa steg och TV4 är rätt ställe att jobba på när det är dags för nya utmaningar, säger Anders Öfvergård i ett pressmeddelande.

Fuskbyggarna spelas in och sänds under 2017. Programmet produceras av Nordisk film.
– Fuskbyggarna är något av ett drömprojekt för mig och det gjorde beslutet extra lätt. Nu längtar jag tills inspelningarna startar. Jag och Martin är taggade på att röra runt i branschen, hjälpa lurade familjer ut ur byggångesten och förhoppningsvis även kunna lära publiken något om fallgroparna i renoveringsbranschen, säger Anders Öfvergård.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.