Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kanal 5:s sexprofil leder Paradise Hotel

Publicerad: 8 augusti 2013, 08:20

Malin Gramer

Foto: Philip Clevenpil

Malin Gramer, med en bakgrund på TV4 och Kanal 5, blir ny programledare för Paradise hotel på TV6 efter att ha skrivit på ett exklusivt kontrakt med MTG TV.


Ämnen i artikeln:

TV6Paradise Hotel

Malin Gramers första uppdrag på MTG blir som ny programledare för "Paradise Hotel". Programmet spelas in på en lyxresort i Mexiko och gör comeback med sin tredje säsong på TV6 i höst.

– Jag älskar Paradise hotel! Det handlar ju om passion och relationer, mitt favoritämne. Riktiga människor och riktiga känslor, säger Malin Gramer i ett pressmeddelande.

Malin Gramer har tidigare varit reporter och programledare för program som annat "Lattjo Lajban" på TV4 samt "Fråga Olle" och "Min man kan på Kanal 5". Hon är skådespelare i grunden och började sin tv-karriär år 2003 som programledare för "Lyckochansen" på TV3. I fjol vann hon TV-producenternas pris i kategorin Årets profil.

– Vi är väldigt glada att vi lyckats knipa åt oss Malin. Hon är rapp, varm och briljant framför kameran, säger Martin Akander, t f programdirektör på MTG TV.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

TV6Paradise Hotel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.