Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Känns lite stenålder att inte acceptera Lennarts kläder"

Publicerad: 28 januari 2011, 07:47

Patrick Ekwalls hobby-kläddesign. Sportankaret har designat kostymerna som används i Handbollsstudion. –Man kan inte bara kolla på fotboll man måste ha nått att göra också, säger Patrick Ekwall till Resume.se. Nu försvarar han Lennart Perssons klädval i Aktuellt.


Ämnen i artikeln:

ModeTV4 SportPatrik Ekwall

Patrick Ekwall. Foto: Carina Jäderström.

– Det finns inga regler. Det är fånigt att det blev ett sånt ramaskri kring Lennart Perssons outfit i Aktuellt. Det känns lite stenålder att inte kunna acceptera en rutig skjorta och lila slips, säger Patrick Ekwall

Sedan ett år tillbaka har Patrick Ekwall designat kläder på fritiden. Han spanar i modetidningar och flanerar i butiker för att få inspiration. Hans kläder är aktuella i TV4-sändningarna under Handbolls-VM som just nu avgörs i Sverige. Han har nämligen designat de manliga programledarnas kostymer.

–Jag har ett ganska stort klädintresse och har gjort kostymer på fritiden. Det här är första gången mina kollegor bär kläder i min design. Många tycker dom är snygga.

Du figuerade i en vit kostym och ljusblå slips under EM 2004. Vilka reaktioner fick du?

– Alla hade kostymerna. Många tror att jag får skit för mina kläder. Det är en myt, säger Patrick Ekwall.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ModeTV4 SportPatrik Ekwall

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.