Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Känns som att vänta på julafton”

Publicerad: 13 mars 2012, 15:32

Rebecka Alexis är med i ”Lyckan i LA”

Foto: Thomas Engström/TV3.

I kväll är det premiär för ”Lyckan i LA” – en realityserie som ska lyfta hårt prövade TV3. – Jättenervöst och väldigt spännande. Det känns som att vi väntar på julafton jag och tjejerna, säger Rebecka Alexis, en av huvudkaraktärerna, till DT.se.


Ämnen i artikeln:

Fredrik LundbergTV3

Nye programdirektören Fredrik Lundberg ser "Lyckan i LA" som ett potentiellt trumfkort.

Realityserien följer fyra unga svenska tjejer som suktar efter glamouren i Hollywood.

– Vi tror att det kommer att få mycket uppmärksamhet, det är karaktärer  man kommer att komma ihåg, har programdirektören Fredrik Lundberg tidigare sagt.

–  Vi funderade på hur livet såg ut för Maria Montazami och de andra  Hollywood-fruarna för 20 år sedan, när de nyss hade anlänt till  Hollywood. Därför bestämde vi oss för att göra "Lyckan i LA".

Rebecka Alexis verkar nöjd med inspelningarna.

– Det blir en serie om livet i LA för oss fyra tjejer, med roliga och  jobbiga händelser. Det kommer vara en salig blandning. Nu vet inte jag  hur de klipper men jag tycker att vi fick med riktigt bra grejer mot  slutet, säger hon till DT.se.

Programmet sänds 21.00 efter Top Model.

MTG TV som hade en tung höst fortsatte att tappa tittare i februari. TV3 hade en tittartidsandel på 6,2 procent under februari – att jämföra med 6,5 procent under februari i fjol. För TV3 Play går det dock bättre där Top Model gör succé.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Fredrik LundbergTV3

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.