Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

KappAhl får program hos TV4

Publicerad: 21 mars 2014, 10:16

Jessica Almenäs

Foto: TV4

KappAhl söker ett nytt modeansikte till genom en modelltävling för kvinnor över 35 år i TV4-gruppens kanal Sjuan. Programmet leds av Jessica Almenäs.


Ämnen i artikeln:

SjuanJessica AlmenäsTV4 GruppenKappAhl

"She's got the look" är ett samarbete med TV4-gruppen. Vinnaren får ett modellkontrakt med KappAhl.  

– Vi vet att det finns många härliga kvinnor mitt i livet med modelldrömmar. Vi ser fram emot att ge dem alla chansen att förverkliga sina drömmar, säger KappAhls sortiment- och designdirektör Carina Ladow i ett pressmeddelande.  

Målet är att hitta en självsäker kvinna över 35 år med modellpotential. Programledare blir Jessica Almenäs och programmet sänds i tio avsnitt där deltagarna ställs inför en rad utmaningar som hör till modelljobbet.

– Det ska bli väldigt kul! Jag har själv modellat och har ett stort intresse för mode och skönhet. Dessutom känns det bra att lyfta fram en annan sorts skönhet än rådande ideal, där alla ska sträva efter att se ut som pinnsmala 17-åringar, säger Jessica Almenäs i ett pressmeddelande.

Premiären sker hösten 2014 i TV4-gruppens kanal Sjuan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.