Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kattis Ahlström gör tv-comeback

Publicerad: 28 oktober 2008, 12:16

Kattis Ahlström gör tv-comeback. Med en talkhow i TV4 Plus. – Kattis stärker TV4 Plus kvinnliga profil, säger programdirektören Åsa Sjöberg.


Kattis Ahlström. Foto: Resumé.

Kattis Ahlström har varit borta från rutan ett bra tag. Efter sejouren som chefredaktör på ICA-kuriren har set spekulerats om framtida tv-jobb.

Nu står det klart att hon får en egen talkshow i TV4 Plus. Programmet ska handla om relationer.

Samtidigt blir hon chefredaktör för ett månadsmagasin som ges ut av Forma förlag. Magasinet tar upp relationer och har kopplingar till programmet.

– Kattis är en av Sveriges absolut bästa programledare och jag är oerhört stolt och glad över att hon väljer att göra sitt tv-program hos oss på TV4 Plus. Kattis stärker TV4 Plus kvinnliga profil och kanalens position som den viktigaste för kvinnor mitt i livet, säger Åsa Sjöberg i en kommentar.

– Jag är oerhört glad över det samarbete som vuxit fram mellan mig och TV4 Plus respektive Forma, och jag tror att vi tillsammans kan ge en värdefull mångsidighet kring dessa ämnen, säger Kattis Ahlström.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.