Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kissie angriper Femman

Publicerad: 7 januari 2011, 10:36

Bloggaren Kissie attackerar Kanal 5 efter Filip & Fredriks nyårskrönika där hon var gäst. Hon kräver en ursäkt för att kanalen klippte bort en stor del av hennes debatt med en annan bloggare, Amir.


Ämnen i artikeln:

KissieFilip och FredrikKanal 5

Kissie.

I blogginlägget, med rubriken ”Kanal 5: Vilka f’ttor” angriper Kissie Kanal 5 för att stora delar av hennes debatten med bloggaren Amir klipptes bort i Filip & Fredriks årskrönika i förrgår på Kanal 5.

”Jag kräver nu en ursäkt från kanal 5! Man får inte göra om det man säger, speciellt inte när det var såhär tydligt (eller ja det vet ju inte ni men fråga dom i publiken). Fyf*n vilken dålig stil, kännde dock redan från början att det var endast han “reportern” som stod och babbla om vad jag och Amir hade gått egenom, hallå..? Det vet vi väll bäst själva?! ÅH!!”, skriver Kissie.

Dan Panas, presschef på Kanal 5, försvarar redigeringen.

– En förklaring är att årskrönikan hade fullt av celebra gäster, däribland Kissie och Amir, det gör att man måste korta vissa delar. Hela intervjun finns på Kanal5.se och jag ser att borde Klissie och Amir har bäddat in den oavkortade intervjun i sina respektiva bloggar, säger Dan Panas till Resume.se.

Se den oklippta versionen på Kanal5.se nedan:

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.