Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kjell Häglund sågar Fredrik Lindström

Publicerad: 17 mars 2014, 13:55

Lindström hudflängd för uttalanden i "Fråga kultureliten"

Foto: Resumé

Fredrik Lindströms uttalande om podcasts i "Fråga kultureliten i förra veckan fortsätter att väcka irritation och vrede. Den här gången är det journalisten Kjell Häglund som retar sig på Lindström.


I förra veckan hoppade Filip HammarFredrik Lindström för hans uttalande om podcasts. Nu går Kjell Häglund på bloggen TV-Dags också på Fredrik Lindström för hans uttalande i "Fråga kultureliten"

"Jag skulle inte ägna en minut åt att lyssna på sånt här. Det är medelklass-innerstads-problems... såna här, du vet, och att äta sushi och samtidigt skälla på att det är så trendigt med sushi, och jobbigt, så här, ha kakan och äta den, på nåt sätt, liksom", sa Fredrik Lindström appropå podcasts i programmet.

Kjell Häglund skriver: "Och vad är det överhuvudtaget för skillnad på poddmännen och Lindström själv i Fråga kultureliten? Bortsett från att poddmännen använder något färre »liksom« och »du vet«? Lindström sitter ju för tusan och medelklass-innerstads-poddar direkt där i SVT-soffan. (Och sushi? Vilken 1990-talskrogshow hämtade han den referensen ifrån?)."

I förra veckan kallade Filip Hammar Lindström för "trappistmunk" och ifrågasatte hans förmåga att interagera med människor.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.