Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Klara för svenska Celebrity Rehab

Publicerad: 24 september 2010, 07:51

Resume.se kan avslöja att tre av sex personer är klara för en svensk version av Celebrity Rehab – Camilla Henemark, Olle Ljungström och Jane Timglas. Lön: En halv miljon kronor var. Programmet körs på Kanal 5 och inspelningarna börjar i oktober.


Ämnen i artikeln:

Celebrity RehabMastiffKanal 5

Camilla Henemark, Jane Timglas och Olle Ljungström ställer upp i Celebrity Rehab i Kanal 5.

Som Resume.se tidigare avslöjat planeras det för en svensk version av amerikanska VH1-formatet Celebrity Rehab, där kändisar får hjälp med missbruksproblem.

Nu kan Resume.se även avslöja deltagare, och att programmet ska sändas i Kanal 5, producerat av Mastiff.

Inspelningarna drar igång i oktober och tre av sex kändisar har redan valts ut: före detta Army of Lovers-sångaren Camilla Henemark, sångaren, gitarristen och låtskrivaren Olle Ljungström och Jane Timglas, som var med i TV4-programmet Mammas Pojkar, där tre singelmän med hjälp av sina mammor skulle hitta rätt kvinna i livet.

Enligt uppgift får trion en halv miljon kronor var för att ställa upp.

Tidigare har Kanal 5 sänt en spinoff av programmet - Celebrity Rehab with Dr Drew, där kändisar checkar in på rehabiliteringshem.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.