Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Klara för tre år till

Publicerad: 25 maj 2011, 08:12

Kristian Luuk har skrivit på ett nytt treårskontrakt för SVT:s ”På spåret”. Han fortsätter att kampera ihop med Fredrik Lindström. – Jag är supernöjd med det här kontraktet, säger Kristian Luuk till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Kristian LuukPå SpåretFredrik Lindström

Fredrik Lindström och Kristian Luuk. Foto: SVT.

Mitt i rapportfloden om SVT-profiler som går över till TV4 berättar nu Kristian Luuk för Resume.se att han skrivit på ett nytt treårskontrakt för ”På spåret” i SVT.

– Det känns jättebra. I tv-världen är det rätt så ovanligt att man har en sådan framförhållning, det ger arbetsro, säger Kristian Luuk till Resume.se.

Kristian Luuk och Fredrik Lindström har som programledare respektive domare för "På spåret" imponerat på SVT-ledningen. De har axlat Ingvar Oldsbergs och Björn Hellbergs mantlar väl och och fått positiva reaktioner från tv-publiken.

– SVT är tydligen nöjda med oss, och det är kul, säger Kristian Luuk till Resume.se.

Kristian Luuk är för närvarande mitt inne i inspelninhgarna av SVT:s nya direigentsåpa Maestro som produceras av Nordisk Film. Den sänds efter sommaren. Senasre i höst väntar nyinspelningarna av "på spåret" i Göteborg.

Och ordvitsarna kommer att dugga tätt som vanligt.

– Vi kallar det för ordgåtor, säger Kristian Luuk.

Kommer de att bli mer komplicerade för varje säsong, de är ju inte helt lätta som det är nu?
– Ha ha, vi får se. Vi har fått höra att de är för lätta, så vi kommer kanske att skruva till det ännu mer.

Beskedet om Kristian Luuks nya treårskontrakt kommer samma dag som nyheten om att de tidigare "På spåret"-profilerna Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg skrivit på för TV4.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.