Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Klart det var jobbigt”

Publicerad: 5 augusti 2010, 15:11

”Kungarna av Tylösand” verkar bli en ny skandalsåpa. Producenten Calle Schulman blev inplockad till polisförhör efter att vilt slagsmål bröt ut under inspelningarna.


Ämnen i artikeln:

Calle SchulmanKanal 5

Calle Schulman, producent för Kungarna av Tylösand. Foto: Pressbild.

– Tydligen blev jag inkallad till förhör i egenskap av “annan person” och ansvarig för programmet. Jag visste inte att det fanns en sådan lagordning. Men jag samarbetade så gott jag kunde och har stor respekt för polisen, säger Calle Schulman till Resume.se.

”Kungarna av Tylösand” spelas in under sommaren i Halmstad och kommer att sändas i Kanal 5 under hösten. Redan nu utlovar kanalen att dokusåpan kommer att innehålla en hel del skandalöst material som får ”Paradise Hotel” att blekna.

Vid ett tillfälle under inspelningarna spårade en fest ur och bråk uppstod mellan deltagarna, som var utklädda, och andra kroggäster. Producenten Calle Schulman blev inkallad till polisförhör eftersom han är ansvarig för programmet – trots att han själv inte var på plats under bråket, berättar Aftonbladet.

Vad ville poliserna ha reda på?

– Vårt gäng körde maskerad den kvällen. Så de frågade vem som var utklädd till djungelman, och vem som var utklädd till sexy nurse och använde en piska mot Halmstad-borna den aktuella kvällen. Ungefär så. Och vem som slog vem, såklart, säger han.

Hur kändes det?

– Jag försöker alltid hålla mig så långt ifrån ”aina” som möjligt genom att alltid följa lagen. Man vill ju liksom inte ha med dem att göra. Och det är aldrig roligt att bli förhörd så det är klart det var jobbigt.

Hur ställer du dig till anklagelserna mot deltagarna?

– Mina deltagare ska ha gott samvete runt det här, och jag står bakom dem. Det är aldrig bra med bråk och polisärenden, men i det här fallet blev de kraftigt provocerade av två urinvånare och försökte bara freda sig, säger Calle Schulman till Resume.se.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Calle SchulmanKanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.