Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kleerup skapar kaos på TV4

Publicerad: 21 oktober 2010, 10:09

Musikern och producenten Andreas Kleerup anklagas för att ha varit påverkad i TV4:s Nyhetsmorgon i morse. Efter skandalvisiten utbröt en tittarstorm – och kaos på TV4. TV4 har valt att inte lägga ut klippet på nätet.


Ämnen i artikeln:

Andreas KleerupTV4

Andreas Kleerup i Nyhetsmorgon. (Bild från Anders Nunstedts blogg på Expressen, blogg.expressen.se/anders)

Programledarna Kristin Kaspersen och Anders Kraft hade en del problem med att få gästen Andreas Kleerup att svara på frågorna i Nyhetsmorgon.

På Twitter anklagas Kleerup för att ha varit påverkad – han uppträdde mycket lamt.

En tittastorm utbröt – TV4:s växel blev nedringd. Kanalen har efter möten valt att inte lägga upp klippet på sajten, och man har tvingats gå ut med ett officiellt uttalande till alla som ringt kanalen med frågor om det inträffade.

– Andreas Kleerup var inbokad för att prata om den kommande föreställningen Aniara. Han anlände väldigt sent till sändningen och därför blev det först i sändning tydligt för oss att han inte var i bra form för att prata om operan. Då kortades intervjun och Kleerup fick bara komma in i samtalet vid ett fåtal tillfällen. Vi vet inte varför han inte var i form att svara på våra frågor och det är även något som vi inte vill spekulera i, säger Fredrik Lundberg, chef för samhällsredaktionen.

Resume.se har sökt chefen för Nyhetsmorgon, Mia Lindqvist.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Andreas KleerupTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.