lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Kommer få mycket uppmärksamhet"

Publicerad: 2 december 2011, 08:36

Svenska tjejer i LA ska lyfta TV3.

Foto: TV3.

Glöm svenska Hollywood-fruar. Nu är det svenska Hollywood-tjejer i 25-årsåldern som gäller för kriskanalen TV3. Nye programchefen Fredrik Lundbergs tror stenhårt på formatet som ska rädda kanalen i vår.

Ämnen i artikeln:

Fredrik LundbergTV3

MH

Magnus Helander


Efter ett blytungt 2011 med en rad stora programfloppar – senast True talent – ska TV3 ta revansch i vår.

I går presenterade kanalen stora delar av sin vårtablå. Ett av Fredrik Lundbergs ess i rockärmen är "Lyckan i LA" som följer fyra unga svenska tjejer som vill suktar efter glamouren i Hollywood.

– Vi tror att det kommer att få mycket uppmärksamhet, det är karaktärer  man kommer att komma ihåg, säger programdirektören Fredrik Lundberg till Expressen.

– Vi funderade på hur livet såg ut för Maria Montazami och de andra Hollywood-fruarna för 20 år sedan, när de nyss hade anlänt till Hollywood. Därför bestämde vi oss för att göra "Lyckan i LA", säger Fredrik Lundberg.

Kanalen tror också mycket på Svenska Top Model med Izabella Scorupco som programledare.

– Jag älskar mode och Top Model representerar modebranschen. Min  ambition är att det ska kännas high fashion ut i fingerspetsarna. Jag  vill se top notch ut i varje program, utan att be om ursäkt för det, säger Izabella Scorupco till Resume.se.

TV3 satsar bland annat även på programmet "Stalkers" där Hasse Aro och Sanna Lundell konfronterar stalkers.

Några andra nyheter är "Svenska Stagemoms" där tittarna följa föräldrar som pressar sina barn till max, samt NBC-serien "Smash".

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev