Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kris för TV4:s charterprogram

Publicerad: 26 januari 2009, 15:38

Charterprogrammet "Semestersvenskar" på TV4 har hamnat i kris. Resume.se kan avslöja att det är akut brist på deltagare – produktionsbolaget Meter har skickat ut ett panikmejl där man omedelbart söker folk som kan sätta sig på ett plan till Thailand redan på lördag.


Ämnen i artikeln:

TV4

Reseledarna i TV4:s "Semestersvenskar", som hade premiär i onsdags. Programmet upplever en kris - det finns inte tillräckligt med deltagare och produktionsbolaget paniksöker folk. Foto: TV4.

Charter-realityn "Semestersvenskar" lockade 715 000 tittare i premiären i onsdags.

Men TV4 och produktionsbolaget Meter har problem.

Det finns inte tillräckligt med deltagare och nu paniksöker man folk som kan tänka sig en gratis semester i Thailand.

En person på produktionsbolaget Meter har skickat ut följande mejl, som Resume.se tagit del av:

”Söker omedelbart familjer, par, kompisgäng etc som har möjlighet att sätta sig på ett plan till Thailand redan på lördag eller nästkommande lördag och semestra en vecka med flyg och hotell betalt mot att ett filmteam kommer att följa dem och dokumentera delar av resan. Sociala, utåtagerande människor som inte har något emot att vara sig själva och bjuda på det i TV. Programmet går i TV4 och heter Semestersvenskar tror jag (jag har blivit inkastad i detta projekt i panik som ni hör), hade premiär igår kväll och dokumenterar svenskar på semester.

Om du har möjlighet att åka iväg eller vet några andra härliga människor som skulle kunna, ring eller mejla mig omgående, tacksam för alla tips jag kan få!”.

Meters informationsansvarige Nicke Johansson:

–  Det här är en serie med hög aktualitet, i nästa avsnitt firar de jul. Det här är helt enligt produktionsplanen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.