Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kristallen lämnar Globen för Älvsjö

Publicerad: 10 mars 2011, 12:29

TV-priset Kristallen flyttas från Globens Annexet till Stockholmsmässan i Älvsjö. – Behovet av nya, större lokaler för såväl seminariet som TV-galan och den stora branschfesten gör att Kristallen flyttar till Stockholmsmässan, meddelar Kristallens ordförande Svante Stockselius.


Ämnen i artikeln:

Kristallen

De tidigare Kristallen-programledarena Jessica Almenäs och Hasse Aro.

I höst anordnas tv-galan Kristallen för sjunde året. I ett pressmeddelande från Kristallen-stiftelsen presenteras några nyheter för tv-branschens stora pris. Det blir trerätters middag under galan som flyttar till Älvsjö.

”Den direktsända TV-galan blir festligare och med treträtters middag vid sittande bord för publiken. Behovet av nya, större lokaler för såväl seminariet som TV-galan och den stora branschfesten gör att Kristallen flyttar till Stockholmsmässan, står det i pressmeddelandet.

– Vår ambition är att utveckla och förbättra Kristallen, likaså att tillgodose den ökade efterfrågan på biljetter. Därför väljer vi nu att flytta Kristallen till Stockholmsmässan, där vi erbjuds perfekta lokaler såväl för de inspirerande föreläsningarna och diskussionerna under seminariet samt för TV-galan och den stora festen, säger Kristallens ordförande Svante Stockselius.

Om att det blir sittande bord med trerätters säger han:

– Det skapar en värdigare inramning till den svenska TV-branschens stora höjdpunkt.

I år sänds den Mastiff-producerade galan i TV3. Producent är Marius Bratten.

– TV3 ser fram emot att ta över stafettpinnen för årets stora TV-fest. Vi satsar på att bjuda tittarna på en glittrig och underhållande kväll där vi hyllar det bästa som svensk TV har att erbjuda. Det är viktigt för hela branschen att de svenska TV-tittarna får se bredden och kvaliteten i svensk television. Vi ska vara stolta över att vi producerar TV i världsklass i Sverige, säger Iréne Lindblad, programchef på TV3.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Kristallen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.