Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Kuppen mot TV4 i natt

Publicerad: 1 juli 2010, 11:00

Här är humorkuppen mot TV4 och dess vd Jan Scherman i natt.
Budskapet: Skippa buskisrevyerna.


Ämnen i artikeln:

TV4Comedy Central

I natt slog en grupp personer i tigermasker till mot TV4 på Gärdet i Stockholm. De tog sig upp på entréns tak med hjälp av en lyftkran. Där placerade de ut banderollen "Trött på buskishumor? Sätt på oss!”.

"Attacken" riktade sig mot TV4 i allmänhet och vd:n Jan Scherman i synnerhet eftersom han visar buskisrevyer i kanalen.

– Comedy Central tar på sig nattens humorkupp mot buskishumorn på TV4. Var än i världen det visas slap-stick och buskisskoj tar vi upp kamp för att driva humorutvecklingen framåt, meddelar humorkanalen Comedy Central.

Väktarna vek sig för "aktivisterna" som tilläts genomföra kuppen.

– Vi på Comedy Central hade hört att det finns en intern debatt i TV4 huset huruvida buskisrevyer är något som är bra för kanalens profil. Vi har också hört att Jan Scherman har en personlig förkärlek till humorformen och har satt ner foten och meddelat att så länge han är chef så kommer denna del av svensk kultur att visas på TV4. Comedy Central kunde inte tysta se på när humorutvecklingen tar kliv tillbaka. Därför genomfördes kuppen, meddelar Comedy Central som ännu inte fått någon respons från TV4.

Comedy Central ingår i MTV Networks.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4Comedy Central

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.