Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Lämnade TV3 – tar över Jarowskij

Publicerad: 1 augusti 2012, 11:34

Iréne Lindblad.

Foto: Sören Andersson.

Iréne Lindblad tar över Zodiak-ägda produktionsbolaget Jarowskij. Pontus Edgren går vidare till ett än så länge hemligt jobb.


Ämnen i artikeln:

TV3JarowskijPontus Edgren

Iréne Lindblad var programdiektör på MTG och brottades med krisande TV3 innan hon sa upp sig och efterträdes av Fredrik Lundberg. Nu, efter att ha suttit i karantän, tar hon över Jarowskij, som bland annat producerar Solsidan.
– Det känns oerhört roligt att vara tillbaka på produktionssidan igen och extra roligt att få möjligheten att vara med och leda utvecklingen för Jarowskij. Ett bolag som idag har en unik position som Sveriges ledande produktionsbolag inom humorgenren, men också har den stabilitet och kompetens inom bolaget som krävs för att i framtiden även bli störst inom andra genrer, säger hon i ett pressmeddelande.

Jarowskijs nuvarande vd Pontus Edgren lämnar sin tjänst och är förtegen om vad han ska göra härnäst.
– Jag har fått en möjlighet som jag ogärna vill missa. Vad detta är väljer jag att återkomma till lite längre fram, kommenterar han.

I samma veva blir Kristoffer Graci, som i dag är utvecklingschef, även kreativ chef för Jarowskij.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3JarowskijPontus Edgren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.