Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Lars Ragnå ny vd för Redaktörerna

Publicerad: 2 maj 2013, 07:43

Lars Ragnå

Lars Ragnå blir vd för Redaktörerna från och med den 6 maj 2013. Lars kommer närmast senast från en befattning som VD för Grand Annonsbyrå.


Ämnen i artikeln:

Redaktörerna

Redaktörerna är ett helägt kundtidningsförlag som är helägt av den internationella produktionsgruppen MTG Studios.

Lars Ragnå har mer än 20 års erfarenhet av arbete med varumärken och kommunikation från såväl kund- som konsultsidan. Närmast kommer han från jobbet som vd och strateg på Grand Annonsbyrå.  Han har dessförinnan innehaft ledande positioner på bland annat Alcro-Beckers och Wasabröd. Lars har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Att bygga egna kanaler med ett efterfrågat innehåll kan för många företag vara svaret på den reklamtrötthet som kunderna känner, säger Lars Ragnå. Det vi sett hittills är bara början på en utveckling som kommer att förändra kommunikationsbranschen. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Redaktörernas redan väl intrimmade organisation mot en ännu större mångsidighet.

– Vi är verkligen glada att få Lars till oss med sin långa erfarenhet inom marknadsföring, varumärken samt försäljning. Marknaden för redaktionell kommunikation växer starkt och Lars kommer med sin erfarenhet och kunskap vara ett starkt tillskott. Redaktörerna får nu möjlighet att hjälpa ännu fler företag att berätta sina historier för de som vill höra dem, säger Jens Eriksson, vd MTG Studios.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Redaktörerna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.