Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Linda Nyberg lämnar TV4

Publicerad: 6 december 2007, 11:50

Linda Nyberg lämnar TV4. Expressen skriver att hon värvats av SVT. – Det är bara att önska Linda lycka till, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk till Resume.se.


Linda Nyberg. Foto: Isabelle Ödesjö.

Linda Nyberg har varit knuten till TV4 i fyra år, och i januari börjar kanalen  sända hennes färdiginspelade serie ”Prinsar och prinsessor” .

Men det blir det sista av Linda Nyberg i TV4. Expressen skriver i dag att hon lämnar kanalen och att anledningen är ”missnöje från Linda Nybergs sida”.

– Lindas kontrakt går ut vid årsskiftet och vi har inga ny program som vi hittat samarbete om. Det hela är odramatiskt. Vi tycker mycket om Linda och vi skiljs som vänner. Det vore roligt om hon kunde jobba för oss igen någon gång i framtiden, säger Fredrik Arefalk till Resume.se.

Enligt Expressen kommer Linda Nyberg att gå till SVT.

– Om det stämmer är det bara att önska henne lycka till, säger Fredrik Arefalk.

Linda Nyberg vill inte kommentera vad hon sak göra framöver.

– Jag slutar på TV4, men jag tänker inte kommentera vad jag ska göra sedan, det får du veta senare, säger hon till Expressen som skriver att Nyberg under en längre tid velat göra mer samhällsinriktade program.

Resume.se har ännu inte fått några kommentarer från ansvariga på SVT.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.