Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Linda och Tilde leder "Spårlöst"

Publicerad: 24 januari 2008, 08:33

Linda Isacsson och Tilde de Paula hjälper människor att hitta okända syskon och föräldrar i TV4:s nya satsning ”Spårlöst”. I fyra program var åker de världen runt och hjälper människor att finna sina ursprung.


Linda Isacsson och Tilde de Paula reser jorden runt i "Spårlöst".

”Spårlöst” är en uppdatering av det gamla programformatet ”Spårlöst försvunnen” som leddes av Agneta Sjödin för några år sedan.

– Det är en unik resa i sig självt att få vara med under sökandet efter en människas ursprung. Det handlar ju om att få ta del av en människas innersta frågor, något som är en personlig och stark upplevelse, säger Tilde de Paula i en kommentar.

Till sin hjälp har Isacsson och de Paula enbart ett fåtal ledtrådar såsom ett namn, ett foto eller ett vagt minne.

– Det är gripande historier som vi får ta del av och det känns oerhört spännande att få hjälpa till med något som betyder så mycket för en person, säger Linda Isacsson i en kommentar.

Resume.se har tidigare avslöjat att Ebba Adielsson är projektledare och exekutiv producent för programmet. Hon jobbade tidigare för Strix.

Programmet har premiär i april i TV4.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.