Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Lördagar är lite knepiga"

Publicerad: 10 september 2010, 07:38

TV4:s ”Robinson” gick trögt förra säsongen. Och konkurrensen på lördagarna är mördande. I höst läggs programmet på torsdagar, skriver Expressen.


Ämnen i artikeln:

TV4Robinson

Robinson-gänget förra säsongen. Foto: TV4.

”Robinson var länge lördagsunderhållning – men tittandet har förändrats, och i det späckade tablåschemat väljer TV4 att förpassa såpan till torsdagar.

– Tv-tittandet har förändrats under åren. Nu är lördagar lite knepiga, många har annat för sig än att titta på tv, säger Martin Nygren, exekutiv producent för ”Robinson”, till Expressen.

TV4 har haft det tufft i konkurrensen med SVT på helgerna. Senaste satsningen ”Dansfeber” har hittills floppat stort på lördagarna. Senast krossades programmet av Ingvar Oldsbergs SVT-show ”Här är ditt liv”.

Senare i höst satsar TV4 på nya programmet ”Så mycket bättre” på lördagarna, samtidigt som SVT drar igång ”Dansbandskampen”. I ”Så mycket bättre” ska kända artister tolkar varandras låtar. Bland annat medverkar ”Lill-Babs”, Petter, Christer Sandelin, Petra "September" Marklund, Lasse Berghagen, Plura Jonsson och Thomas Di Leva.

Tittarna kommer även att få ta del av hur artisterna umgås, på ett sätt som påminner om SVT:s ”Stjärnorna på slottet”.

Mastiff-producerade ”Så mycket bättre” spelas in på Gotland och har premiär i TV4 i slutet av oktober. Resume.se avslöjade i går att Lill-Babs fick föras till sjukhus efter en olycka under inspelningen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4Robinson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.