Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Lotta Lundgrens nya karriärsvapen

Publicerad: 16 april 2014, 14:50

Lotta Lundgren och Leif GW Persson.

Foto: Janne Danielsson/SVT.

Lotta Lundgren nya karriärsvapen: Två gevär. Hennes nye parhäst Leif GW Persson i SVT:s nya mat- och jaktprogram har lärt henne att skjuta. Enligt GW är hon en naturbegåvning.


Ämnen i artikeln:

Leif GW PerssonSVTLotta Lundgren

Den före detta stjärnreklamaren Lotta Lundgren är sedan tidigare beväpnad med ett kreativt sinne och en rad egenskaper som bäddat för tv-framgångarna.

Nu avslöjas det att hon även har näsa för jakt. Efter inspelningarna av  nya SVT-satsningen "På jakt med Lotta och Leif" äger hon dessutom två gevär – en Beretta och en Blaser.

– Det är inte helt  oreflekterat man umgås med någon som aldrig har hållit i ett vapen och  det är faktiskt ingenting man stoppar i nävarna på vem som helst. Det är  farligt. Därför blev jag positivt överraskad över hur naturbegåvad hon  var när det gällde att skjuta, säger Leif GW Persson till TT.

Under inspelningarna fungerade Leif GW Persson som något av en terapeut för Lotta Lundgren som genomgick en skilsmässa, skriver Expressen. Hon beskriver GW:s gård utanför Gnesta som ett andningshål.

"På jakt med Lotta och Leif" har premiär på SVT Flow den 23 april . I höst sänds priogramserien på SVT1.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.