Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Lulu Carter hoppar av "Äntligen hemma"

Publicerad: 24 mars 2013, 22:21

Hon har varit fast inredningsexpert i TV4:s "Äntligen hemma" sedan mitten av 00-talet. Nu lämnar Lulu Carter programmet. Det skriver Aftonbladet


Ämnen i artikeln:

Lulu Carter

Vid sidan av Martin Timell har Lulu Carter varit ett känt ansikte i "Äntligen hemma". Inför seriestarten i april kommer tittarna att få klara sig utan inredningsexperten.

– Jag känner att jag vill göra andra grejer och har fått en del erbjudanden som det tyvärr är lite för tidigt att kunna prata om. Det enda konkreta nu är att jag släpper en inredningsbok i höst, säger Lulu Carter till Aftonbladet.

Lulu Carter passar också på att kritisera arbetskulturen på ”Äntligen hemma”-produktionen som inte varit någon "dans på rosor". Hon uttrycker också en vilja att själv bli programledare.

– Även om de hade velat dubbla min lön hade jag sagt nej. Jag behöver göra något nytt. Om jag ska fortsätta med tv skulle jag vilja göra inredning på ett helt annat sätt. Jag är trött på att vara sidekick. Jag är för bra för att vara sidekick.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lulu Carter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.