Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Lundins jätterevansch

Publicerad: 18 augusti 2010, 08:32

1 967 000 tittare såg finalen av ”Allsång på Skansen” i går. Det är den bästa noteringen den här sommaren och även bättre än alla siffror i fjol. – Jättekul, kanon, säger Gunilla Nilars, projektledare.


Ämnen i artikeln:

Allsång på SkansenAnders LundinSVT

Anders Lundin. Foto Carl-Johan Söder/SVT.

Anders Lundin har inte haft det lätt som programledare för SVT:s ”Allsång på Skansen” i sommar. Men efter kritiken fick han en rejäl revansch i går i säsongsavslutningen

Programmet hade 1 967 000 tittare enligt preliminära MMS-siffror.

Det är den högsta siffran för i år (näst bästa noteringen i år är 1 923 000 tittare) och även bättre än alla program i fjol då 1 955 000 var den bästa siffran.

Andra halvan av programmet hade över 2 miljoner tittare.

– Och vi har bra tittning på webben och repriser också så det är jättekul, säger Gunilla Nilars till Resume.se och fortsätter:

– Jag har inte trott på det som tidningarna skrivit att det varit förfärligt. Det har varit en bra sommar. Kvällstidningarna har valt att framträda med de som haft minst sympatier för programmet.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.