Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Magnus Hedman aktuell för Celebrity Rehab

Publicerad: 23 september 2010, 09:35

Som Resume.se tidigare har berättat är Camilla Henemark, Olle Ljungström och Jane Timglas klara för Celebrity Rehab, enligt mycket insatta källor. Nu kan Resume.se avslöja att även Magnus Hedman är aktuell för Kanal 5:s nya program.


Magnus Hedman. Foto: Pressbild.

Totalt vill Celebrity Rehab ha in sex personer, varav tre alltså är klara: före detta Army of Lovers-sångaren Camilla Henemark, sångaren, gitarristen och låtskrivaren Olle Ljungström och Jane Timglas, som varit med i programmet Mammas Pojkar.

Men nu är det alltså klart att ytterligare en kändis är aktuell för programmet, Magnus Hedman.
Den före detta landslagsmålvakten och fotbollsexperten har haft en hel del trubbel på sistone. Bland annat har han haft en uppslitande skilsmässa med Magdalena Graaf. Han fick också sparken som expertkommentator från TV4 efter att ha fällts för ett ringa narkotikabrott i tingsrätten. Det ryktas också att han lyckats göra så dåliga affärer att han numera är utblottad. Samtidigt har Magdalena Graaf pekat på att han stoppat undan miljoner.

Om Magnus Hedman, likt de övriga som redan är klara för Celebrity Rehab, erbjuds en halv miljon kronor för att ställa upp är oklart.

Kanal 5:s presschef Dan Panas vill varken dementera eller bekräfta Resumés uppgifter:
- Det spekuleras i om vi ska göra ett program som heter Celebrity Rehab och vilka som i så fall ska medverka, säger han.

Så med tanke på att du inte ens vill bekräfta att ni ska göra programmet Celebrity Rehab kan du alltså inte kommentera uppgifterna om Magnus Hedmans medverkan?
- Det stämmer, säger Dan Panas.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.