Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Man blir glad i själen"

Publicerad: 14 mars 2011, 11:04

TV3 satsar stort på måndagar och premiärsänder ikväll inte mindre än tre nya program. I ett av dem, Världens bästa hotell, får vi följa fem personer med olika funktionsnedsättningar som får chansen att jobba på ett hotell. – Det är ett riktigt solskensprogram som man blir glad i själen av, säger Irene Lindblad, programchef på TV3 till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

TV3

Med programmen Världens bästa hotell, Superstylisten Jonas och Hot in Cleveland går TV3 ut hårt i sin satsning på måndagstv.
– Alla programmen är väldigt positiva, det är en riktig ”feel good”-satsning, säger Irene Lindblad.

I det första programmet att ha premiär ikväll, Världens bästa hotell, kommer man att få följa fem personer med olika funktionsnedsättningar som får chansen att förverkliga sin dröm – att få ett riktig jobb.
– Man får hänga med dem på jobbet på Clarion hotell i Eskiltuna. Om allt går bra och de själva vill så kommer de sedan att erbjudas ett jobb på hotellet vid programseriens slut, säger Irene Lindblad.

Programmet riktar sig till en bred målgrupp och Irene Linblad hoppas att programmet kommer att få företag och privatpersoner att få upp ögonen för människor med funktionsnedsättningar.
– Programmet är både på riktigt och väldigt viktigt.

Klockan 21.00 är det premiär för Världens bästa hotell. Programmet följs sedan direkt av TV3:s två andra premiärer ikväll: Superstylisten Jonas och Hot in Cleveland.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

TV3

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.