Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Man blir hemmablind"

Publicerad: 17 augusti 2010, 16:10

Ikväll har Allsång på Skansen säsongsavslutning. Om det blir en åttonde säsong för Anders Lundin och projektledaren Gunilla Nilars är oklart.


Ämnen i artikeln:

Allsång på SkansenAnders LundinSVT

Gunilla Nilars, projektledare SVT. Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

Om det blir någon fortsättning med Allsång på Skansen hänger fortfarande i luften. Enligt Gunilla Nilars är det inte säkert att hon blir kvar.

– Jag kör gärna en sommar till, men det beror på hur mycket förändringsarbete som ska göras inför nästa säsong. Det kanske behövs någon som har en annan syn på tillvaron, säger Gunilla Nilars.

I och med årets säsong har hon stått vid rodret för SVT:s allsång i sju år. Lika länge som Anders Lundin har varit programledare. Gunilla Nilars är bestämd över vad som krävs för att förändra programmet.

– Man blir hemmablind efter ett tag och då krävs det oftast att flera personer inklusive programledaren byts ut, säger hon.

Gunilla Nilars är nöjd med att ha haft hand om Allsång på Skansen under en så pass lång tid. Enligt henne är det få förunnat att ha ett jobb där man blir så pass bevakad som Allsången blir under sommaren.

– Man lever verkligen upp, säger hon.

Vid sidan av alla uppdrag på SVT Nöje har Gunilla Nilars sysslat med ett eget projekt. Sedan hennes dotter tog studenten 1992 har hon gjort uppföljningar med klassen vart femte år. Programmen har sedan sänts i SVT. 2012 har det gått 20 år sedan de tog studenten och Gunilla Nilars hoppas att den filmen ska sätta punkt för hennes tid på Sveriges Television.

– Jag vill att den filmen blir det sista jag gör innan jag slutar. Jag hoppas att den sänds kring studenttiderna, säger hon till Resume.se.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.