Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Man kan tolka det positivt"

Publicerad: 13 september 2010, 14:21

Krisen fortsätter för fyrans storsatsning ”Dansfeber”. Trots att det sänds i primetime på lördagar hade andra avsnittet 410 000 tittare och helgens avsnitt hamnade på 413 000. – Det vore värre om det var en rakt nedåtgående trend, säger Pelle Porseryd exekutiv producent på TV4 till Resume.se


Ämnen i artikeln:

DansfeberTV4

Always looks at the bright side of life. Pelle Porseryd tycker det är positivt att "Dansfeber" gått upp med 3 000 tittare. Foto: Resume.

Som jämförelse kan nämnas att SVT:s ”Här är ditt liv”, som också sändes på lördagskvällen, preliminärt hade 1,6 miljoner tittare, och fyrans andra storsatsning ”Idol” fick dryga miljonen tittare på fredagen.

Trots allt finner Pelle Porseryd ljus i ”Dansfebers” situation.
– Det är klart att vi vill ha fler tittare. Men det vore värre om det var en rakt nedåtgående trend. Man kan tolka det positivt, och det vill jag göra.

Programmet kommer fortsatt ligga kvar på sin plats:
– Vi har inga planer på att flytta Dansfeber.

Programledaren sitter tryggt och kommer inte bytas ut:
– Det har vi inte pratat om överhuvudtaget. Vi tycker att Kattis (Ahlström) gjort bra ifrån sig de senaste programmen. Alla har ryckt upp sig till en ny nivå.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

DansfeberTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.