Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Manfred Aronsson sågar Filip & Fredrik

Publicerad: 29 maj 2008, 10:53

MTG:s vd Manfred Aronsson sågar Kanal 5-duon Filip & Fredrik. – Har man varit med i Oldsbergs ”På spåret” så är man inte så wild och crazy längre, säger Aronsson. – Det antyder att han inte besitter den intellektuella spänst jag tidigare tillskrivit honom, kontrar Fredrik Wikingsson.


Manfred Aronsson (till vänster) tycker inte att Kanal 5-duon Filip & Fredrik är wild & crazy längre.

I dagens pappersutgåva har Resumé en intervju med Kanal 5:s tidigare vd Manfred Aronsson, som sedan ett knappt halvår är vd för MTG.

På frågan vad som blir nästa steg för TV6 svarar Aronsson:

– Vi letar efter nästa Fredrik och Filip.

Varför inte värva dem direkt i stället?
– Nej, de har blivit för etablerade. Har man varit med i Oldsbergs ”På spåret” så är man inte så wild och crazy längre.

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson slog igenom på allvar under Manfred Aronssons tid som vd för Kanal 5, och humorduon köper inte hans resonemang.

– När man gör det vi ägnar oss åt – att träffa udda personer i udda sammanhang – är det wild and crazy att vara med i ”På spåret”. Att Manfred inte uppfattar det är oroväckande, det antyder att han inte besitter den intellektuella spänst jag tidigare tillskrivit honom. Just kontrasten mellan Mike Tyson, en snusksexgubbe i San Francisco och ”På spåret” är ju rätt stor, säger Fredrik Wikingsson.

Är du prenumerant? Då kan du läsa hela intervjun med Manfred Aronsson här

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.