Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Mastiff i bråk med Kanal 5

Publicerad: 20 oktober 2010, 08:38

Igår beslutade Kanal 5 att skrota Celebrity rehab. Produktionsbolaget som har jobbat hårt för att locka kändisarna känner sig överkörda. – Vi är oerhört besvikna över det här så klart, säger Hannah Widell från Mastiff till Expressen.


Ämnen i artikeln:

Celebrity RehabMastiffKanal 5

Hannah Widell. Foto: Emelie Lundberg.

De senaste veckornas stora tv-snackis har definitivt varit dokusåpan Celebrity rehab som skulle sändas i Kanal 5 – trots att programmet inte hade börjat spelas in. Ett otal kändisar har rasat över att ha blivit kontaktade av Mastiff, med en förfrågan om att medverka i programmet.

Men trots alla skriverier och förhandssnack verkade det som att inspelningarna skulle dra igång om tre veckor, fram tills igår, då Kanal 5 valde att dra i nödbromsen.

– Det går inte att göra det på ett värdigt sätt, sa programchefen Lars Beckung till Aftonbladet.

Nu är Mastiff upprörda på kanalen för att de väljer att skrota idén i sista stund.

– Vi är oerhört besvikna över det här så klart. Och vi har väldigt svårt att förstå varför man lägger ner så här. Vi skulle belysa en av Sveriges största folksjukdomar. Det här var ett väldigt viktigt projekt, säger Hannah Widell.

Till Aftonbladet säger hon att produktionsbolaget nu hoppas på att någon annan kanal ska nappa på konceptet.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.