Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Mastiff pratade om galnaste erbjudandet”

Publicerad: 14 oktober 2010, 11:24

Paradise Hotel-deltagaren, bloggaren och fotomodellen Erika Johnson har fått erbjudanden om att delta i Mastiff-producerade Celebrity Rehab för Kanal 5. Nu avslöjar hon detaljer om upplägget. – De sade att det var det galnaste erbjudandet jag någonsin har fått. Yeah right, säger Erika Johnson till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Celebrity RehabMastiffKanal 5

Erika Johnson.

Sedan mötet i somras har Mastiff ringt henne massa gånger, men hon har hela tiden tackat nej:

– Skulle Mastiff ringa en 51:a gång kanske jag inte skulle orka säga nej. Skämt åsido jag skulle aldrig tacka ja, utan jag är som vilken annan Stureplansbloggare som helst. Och om jag har problem skulle huset man är i behöva vara hur stort som helst, säger Erika Johnson.

Som Aftonbladet tidigare har berättat har Erika Johnson uppgett att Mastiff också var inne på att man inte måste ha drog- eller alkoholproblem, utan att man lika gärna kan ha kärleksbekymmer:

– Som jag förstod det skulle det väl i så fall handla om att man hela tiden väljer fel killar. Du vet det här med att välja bad boys, säger Erika Johnson.

Hon menar också att Mastiff-folket, Anitha Flink och Amanda Schulman, under mötet hela tiden tittade på henne som att hon plötsligt skulle säga – jo jag har ju ändå druckit Rosé hela sommaren så nu kör vi!

Vid mötet blev hon också erbjuden standardgaget 500 000 kronor. Men till skillnad från exempelvis Kicki Danielsson, Thorsten Flinck och Johannes Brost känner hon sig inte kränkt över att ha blivit tillfrågad:

– De såg ju hur Paradise Hotel såg ut. Det var bra tv. Så jag tycker faktiskt inte att Hanna Widell ska behöva be om ursäkt i Aftonbladet som hon gjorde idag. Inte minst med tanke på att man har frågat kändisar som det är allmänt känt att de har haft drogproblem, säger Erika Johnson.

Hon ser det heller inte som osannolikt att kändisar som Olle Ljungström och Thorsten Flinck talar osanning då man via sina agenter meddelat att man inte ska delta i såpan:

– Jag kommer inte att ställa upp och för mig är pengarna irrelevanta i sammanhanget, men man måste ändå komma ihåg att 500 000 kronor är väldigt mycket pengar för vem som helst.

Själv menar hon att hon har ett normalt liv, vänner och går en utbildning och inte vill sitta 30 dagar i ett hus och gråta ut om något hon inte känner genuint för. Dessutom vill hon passa på att lägga in en brasklapp:

–  Det går inte först i program som Paradise Hotel säga I don´t give a fuck och sedan i nästa program säga I do give a fuck, säger Erika Johnson.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.