tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Mauro och Plura tågluffar i ny tv-satsning från MTG

Publicerad: 30 maj 2013, 12:04

Efter en säsong hoppade Mauro Scocco av "Mauros och Pluras kök". Nu återförenas duon i en ny tv-satsning där musikerna ska tågluffa i Frankrike.
– Jag var så peppad i natt att jag knappt kunde sova, säger Mauro Scocco till Aftonbladet.

Ämnen i artikeln:

Mauro ScoccoMTGTVTv-branschen

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


2010 lanserades "Mauros och Pluras kök" i TV3. Men Mauro Scocco fick nog av inspelningarna och lämnade Plura Jonsson ensam i köket.

– Mauro Scocco kanske ger intrycket av att vara hur avslappnad som helst. Han lider lite av scenskräck och orkade helt enkelt inte. Det blev för många sömnlösa nätter förra gången, sa Plura till Resumé då.

Nu återförenas radarparet i en ny tv-satsning. Precis som med "Mauros och Pluras kök" är det Mastiff som är produktionsbolag och programmet kommer att sändas i någon av MTG:s kanaler.

Grundkonceptet för programmet är att duon kommer att tågluffa i Frankrike. I dag gjorde de avfärd från Stockholm. Idén kom från Mauro Scocco som ville väcka liv i en barndomsdröm.

– Det är romantiskt med tåg, det var lite så vi tänkte. Det är en romantisk idé. Jag åkte mycket tåg när jag var yngre. Jag åkte tåg till Italien, genom Tyskland och drack elefantöl som jag köpt på Danmarksbåten. Det tog 48 timmar och när man kom fram var man helt trashad, säger Mauro Scocco till Aftonbladet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev