Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Mellomatchen.se – Betssons nya tävlingssajt

Publicerad: 6 februari 2015, 13:12

Bild från Mellomatchen.se

Betsson ser ett ökat intresse hos publiken för att tippa under Melodifestivalen. Därför lanserar de nu en ny sajt, Mellomatchen.se, där Sveriges Mellomästare ska koras.


Tävlingen är gratis och går ut på att tippa artisternas placeringar i alla åtta lördagstävlingar. Efter sex lördagar ska sedan Sveriges främsta expert på Melodifestivalen koras. Priset är en resa för två till Eurovision-finalen i Wien.
- För att vara en riktig expert på Melodifestivalen krävs att man har koll på både artister och hur svenskarna väntas rösta. Att tippa artisternas placeringar är ett konststycke i sig och en bragd bara värdig en sann Mellomästare", säger Raúl Valencia López, marknadskoordinator på Betsson, i ett pressutskick.

På den nya sajten kan man följa realtidsodds och statistik över hur det tippas på sajten. Man kan också göra egna delningsbara tipskuponger och bjuda in sina nära till webbsidan.
- Med Mellomatchen vill vi erbjuda alla, oavsett kund, möjligheten att utmana sina vänner och därmed ge lite spänning och nerv hemma i soffan. Samtidigt vill vi med våra odds och statistik vara ett intressant komplement till proffstyckarna, fortsätter Raúl Valencia López.

Betsson uppger i sitt pressutskick att intresset för att spela på melodifestivalen har slagit rekord år efter år.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.