Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Mikael Persbrandt pressar Hasse Aro

Publicerad: 25 september 2008, 09:32

Drygt 1,2 miljoner följde premiären av dramaserien Oskyldigt Dömd på TV4 igår. Den stora förloraren blev Efterlyst som tappade över 200 000 tittare jämfört med premiären.


Mikael Persbrandt spelar Markus Haglund i Oskyldigt dömd. Foto: TV4

Det blev ännu en bra tittarsiffra för drama på TV4 igår. Oskyldigt Dömd där Mikael Persbrandt spelar juridikprofessorn Markus Haglund lockade 1 210 000 tittare. Det var i och för sig sämre än starten för Maria Wern i förra veckan som lockade 200 000 fler. Men Oskyldigt Dömd var ändå gårdagens stora vinnare.
– Det är oerhört roligt att den positiva tittartrenden håller i sig. Återigen bevisar vi att veckodramat är något som den svenska tv-publiken vill se, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4 i en kommentar.

Förloraren blev Efterlyst på TV3. Premiären i förra veckan lockade 590 000. Igår rasade tittarsiffran till 375 000. Programmet gick samma tid som Osyldigt Dömd. Filip och Fredrik på Kanal 5 klarade sig hyfsat i konkurrensen och noterade knappt en halv miljon tittare.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.