Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Mikael Wallén till Strix

Publicerad: 7 februari 2013, 16:14

Mikael Wallén.

I december lämnade han jobbet som vd på Yellow Bird. Nu står det klart att Mikael Wallén blir exekutiv producent på Strix Drama.


Ämnen i artikeln:

Yellow BirdStrix

I december rapporterade Resumé att Mikael Wallén lämnade jobbet som vd på Zodiak-ägda Yellow Bird. Under de senaste 20 åren har han haft en rad nyceklrollen inom den internationella koncernen. Men nu står det klart att han blir exektuv producent på Strix Drama.

– Det kommer bli spännande att anta denna nya utmaning och jag ser fram emot att vara en del av Strix Drama. Strix Drama har ett flertal starka projekt under utveckling som jag kommer jobba stenhårt för att få finansierade och framgångsrikt producerade, säger han i ett pressmeddelande.

Strix Sveriges vd Henrik Stenlund:
– Mikael är en av industrins tyngsta spelare, med ett fantastiskt track record. Hans erfarenhet från tiden på Zodiak och Yellow Bird kommer att innebära ytterligare en kompetensförstärkning inom Strix dramagenre, samt ett kvitto på vår fortsätta strävan att arbeta med de bästa människorna och att fortsätta leverera kvalitetsunderhållning

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Yellow BirdStrix

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.